Tenzinger neemt De Heer Software en MijnZorgdeclaratie.nl over

De zorg staat voor enorme uitdagingen. Innovatieve technologische ontwikkelingen kunnen bijdragen aan de oplossing. Daarvoor is slagkracht en schaalgrootte nodig. Daarom is besloten per 1 maart 2020 de activiteiten van De Heer Software B.V., Serviant B.V. en MijnZorgdeclaratie onder de naam Fierit Plancare* voort te zetten. Wij worden daarmee een onderdeel van Tenzinger, de moedermaatschappij van onder andere ECD-leverancier Medicore, ECD-leverancier Cura en zorgconsultancybureau Cure4. 

Met deze overname wordt Tenzinger de marktleider in ECD’s voor de care in Nederland. Wij zien in Tenzinger de stabiele partner met een stevige basis om met slimme ICT en grensverleggende ECD- en portaal-oplossingen een antwoord te geven op de grote huidige en toekomstige uitdagingen binnen de zorg.

Die stevige basis maakt de huidige en toekomstige innovatie en investeringen mogelijk in wet- en regelgeving, webbased en ambulant werken en het steeds meer betrekken van de cliënt. Het voelt goed dat dit gaat plaatsvinden binnen een concern waar zorg op de eerste plaats staat.

Voor u betekent deze overname dat Fierit Plancare de overeenkomst die u met De Heer Software B.V., Serviant B.V. en/of MijnZorgdeclaratie heeft gesloten en de daarmee verbonden dienstverlening met veel toewijding voortzet.

Op de website van Tenzinger kunt u meer informatie over Tenzinger vinden en is in een nieuwsbericht meer uitleg te vinden over de overname. Vanzelfsprekend houden we u op de hoogte. We zullen u de komende periode op diverse manieren verder informeren over deze overname en de nieuwe mogelijkheden die dit voor u gaat opleveren. Hiervoor nemen we binnenkort contact op. Heeft u voor die tijd al een vraag of opmerking? Aarzel dan niet om contact op te nemen met uw accountmanager.

Wij zijn verheugd met de overname en de perspectieven die deze biedt voor onze opdrachtgevers en gebruikers. We zien de samenwerking met Tenzinger met veel vertrouwen tegemoet.

Björn Simmelink, Boris Hololtcheff, Marieke Van Dijk, Bert de Heer, Martin de Visser en Hans Kuhry

 

* Fierit Plancare is ingeschreven in het handelsregister van de Kamers van Koophandel onder nummer 76693864

Voor meer informatie, klik hier!