MaRe Bijzondere Zorg

Mare: “Perfecte ervaringen met MijnZorgdeclaratie.nl”

Sinds medio 2016 werken Manon Kroon en Regina van de Meerendonk, eigenaressen van MaRe Bijzondere Zorg, met MijnZorgdeclaratie.nl. Wat zijn hun ervaringen tot nu toe? En waarom kozen ze uitgerekend voor deze declaratieservice?

“Toen de nieuwe zorgwet kwam, stonden we twee jaar stil. Gelukkig zijn we in 2016 enorm gegroeid. Daar zijn we heel blij mee, maar we kregen er natuurlijk ook veel administratie bij. En dat kostte ons zoveel tijd. Al die declaraties, al die eisen: we zochten een betrouwbare partner die dit declaratieproces uit handen kon nemen. Want ja, als zorgverlener wil je je vooral concentreren op het verlenen van de beste zorg.

Medio 2016 stapten we over op MijnZorgdeclaratie.nl, en daar hebben we geen seconde spijt van. De declaratieservice werkt snel en veilig, en je hebt geen berichtenconverter meer nodig.  Ook handig: met onze smartphones hebben we altijd toegang tot onze declaraties en de status.

“Er is altijd tijd voor onze vragen, waarbij we op een vriendelijke, begripvolle manier worden geholpen”

Van alle opties sprong MijnZorgdeclaratie.nl er duidelijk uit. Hier werken specialisten, met jarenlange ervaring met het declaratieproces bij zorgfinanciers, zoals gemeenten. Ook werkt de organisatie volgens NEN7510-voorschriften, dus de privacy van onze cliëntdata is volledig gewaarborgd. Niet onbelangrijk is dat ze gewoon laagdrempelig zijn. Zo staat het Servicecenter altijd voor je klaar, de medewerkers zijn vriendelijk en thuis in de details.

 

 

Trouwens, MijnZorgdeclaratie.nl is meer dan een declaratieservice. Je kunt er ook cliëntplannen mee opstellen en rapportages maken. Op dit moment werken we hier nog niet mee, maar als onze groei doorzet, maken we graag gebruik van deze functies.

 

“Onze droom is dat Mare verder groeit en we dus nog meer gebruikmaken van jullie declaratieservice”

 

Kortom, we kunnen MijnZorgdeclaratie.nl van harte aanbevelen, onze ervaringen zijn top.”