Veelgestelde vragen

Voor wie is MijnZorgdeclaratie.nl bedoeld?

MijnZorgdeclaratie.nl levert diensten aan alle soorten zorgverleners die digitaal declaraties moeten aanleveren. Wij ondersteunen ZZP’ers met enkele cliënten, maar ook instellingen met honderden cliënten. Wij kunnen je ook helpen als je al een ECD van een andere leverancier gebruikt, die bijvoorbeeld niet alle iStandaarden ondersteunt.

Rekenen jullie abonnementskosten?

Wij brengen alleen de kosten in rekening voor de actieve cliënten in het systeem. Voor iedere actieve cliënt stellen wij elke periode een declaratie samen, die we ook voor je kunnen indienen. Je kunt op elk moment cliënten deactiveren in het systeem. Je betaalt dus geen extra abonnementskosten of inrichtingskosten.

Hoeveel gebruiker accounts kan ik aanmaken?

Het aantal gebruikers dat je kunt aanmaken is afhankelijk van het hoogste aantal actieve cliënten binnen je omgeving. Met de calculator kun je berekenen hoeveel dat er zijn. Heb je meer gebruiker accounts nodig, neem dan contact met ons op.

Wanneer ontvang ik inloggegevens voor MijnZorgdeclaratie.nl?

Als je vandaag bestelt regelen we dat je binnen drie werkdagen inloggegevens ontvangt. Als je je abonnement liever op een later tijdstip wilt activeren dan kun je dat aan ons doorgeven. Voordat je kunt registreren moet er eerst cliëntinformatie, zoals beschikkingen worden vastgelegd.

Hoe verloopt de inrichting?

Zodra je de inloggegevens voor MijnZorgdeclaratie.nl hebt ontvangen kun je zelf beginnen met de inrichting. Op jouw persoonlijke portaal vind je digitale formulieren terug waarmee je zelf medewerkers, opdrachtgevers, producten en cliënten kunt invoeren. Uiteraard staat daar ook een duidelijke handleiding klaar. Mocht het nog niet lukken, dan staat onze supportafdeling klaar om je op weg te helpen.

Hoe sluit ik een bewerkersovereenkomst?

Indien je nog geen bewerkersovereenkomst hebt gesloten raden wij u aan dit alsnog te doen. Je kunt contact opnemen via het contactformulier, waarbij je in het bericht vermeldt dat je een bewerkersovereenkomst wilt sluiten. Wij zullen dit dan in gang zetten.

 

 

Niet teveel praten maar vooral doen!’

Lees hier het hele verhaal van MaRe Bijzondere Zorg