Tarieven

Wat zijn de kosten voor MijnZorgdeclaratie.nl?

Duidelijkheid, dat vinden wij belangrijk. Ook over de kosten, die we zo laag mogelijk houden. Met MijnZorgdeclaratie.nl weet je precies waar je aan toe bent. Voor de declaratiesoftware en -service betaal je één bedrag per declaratieperiode, bijvoorbeeld maandelijks of per vier weken. En hier kun je dan op vertrouwen:

  • Je krijgt toegang tot het portaal van MijnZorgdeclaratie.nl met alle functies
  • Wij verwerken je declaraties én dienen ze in
  • Je betaalt alleen voor wat je afneemt
  • Geen opstartkosten
  • Geen langdurige contracten
  • Meer is minder: hoe meer cliënten met declaraties, hoe minder je per stuk betaalt

Bereken direct jouw tarief

mannetje_vrouwtje

Vul hieronder het aantal cliënten in en klik op ‘Bereken’. Dit is jouw bedrag per declaratieperiode*.

* De genoemde prijs is exclusief BTW en per declaratieperiode. Op ons aanbod zijn de Algemene Voorwaarden Nederland ICT van toepassing. Dit totaalbedrag omvat zowel toegang en gebruik van het portaal als de declaratieservice voor alle cliënten. Per cliënt wordt elke periode één declaratie samengesteld en ingediend. Afgekeurde registraties kunnen na aanpassing tijdens de volgende periode ingediend worden. Neem voor de tarieven van CAK aanleveringen, agendafunctionaliteit en aanvullende eHealth modules contact op met het team van MijnZorgdeclaratie.


Meld je aan

Ben je overtuigd? Regel dan meteen een account op MijnZorgdeclaratie.nl. Je bent verzekerd van een scherpe deal: duidelijke, lage kosten en de beste declaratieservice.

Direct aanmelden »  Gratis demo aanvragen »