Klantverhaal Kies2Coach

Yvonne Aerts is met haar bedrijf Kies2Coach actief in (v)echtscheidingshulpverlening. Waarbij er bij echtscheidingen vaak in eerste instantie gedacht wordt aan de juridische en financiële aspecten, zit er ook een groot emotioneel aspect aan vast. Vooral op het moment dat er sprake is van kinderen, is dat een belangrijke prioriteit. Yvonne richt met haar dienstverleningen zich dan ook puur op de kinderen, hun belangen en emotioneel welzijn.

Al langere tijd is Yvonne actief in de zorg. Voor de oprichting van haar eigen bedrijf zette ze bijvoorbeeld bij gemeentes wooninitiatieven op voor mensen met een beperking. Inmiddels vierde het bedrijf dit jaar het tienjarig jubileum. Een mooie gelegenheid om met Yvonne het gesprek aan te gaan.

“De combinatie van werken met cliënten en het stuk ondernemen is wat mij erg bevalt. Enkel de administratieve lasten die er soms bij kijken minder”, grapt Yvonne. “Maar daar heb ik gelukkig onder andere MijnZorgdeclaratie voor. Door het gebruik van MijnZorgdeclaratie blijft er voor mij meer tijd over voor de cliënten, en dat is waar ik het liefste mee bezig ben.”

Toen Yvonne in 2016 ook contracten kreeg met de gemeentes, kreeg ze te maken met zaken zoals beschikkingen en declaraties. En toen werd de noodzaak voor een oplossing zoals MijnZorgdeclaratie hoger. Via een collega van Yvonne kwam ze in contact met MijnZorgdeclaratie. “Het is voor mij erg fijn om mee te werken. De lijntjes zijn kort en er is sprake van persoonlijk contact met Karin of een van de andere collega’s.”

Eens per maand gaat Yvonne zitten om de facturaties te doen. Maar tussendoor komen er ook vragen, waardoor Yvonne op wekelijkse basis ook actief is in MijnZorgdeclaratie. “Het werken met MijnZorgdeclaratie is erg fijn en waardevol. Het scheelt mij veel tijd.”

Meer informatie
Ben je nieuwsgierig geworden over het gebruik van MijnZorgdeclaratie en wil je vrijblijvend het gesprek aan gaan over wat we voor jou kunnen betekenen? Stuur dan een e-mail naar administratie@mijnzorgdeclaratie.nl of vul het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Neem contact met ons op »