Klantverhaal Support & Zorg

Support & Zorg werkt inmiddels al ruim 8 jaar met MijnZorgdeclaratie. Een mooie gelegenheid om het gesprek aan te gaan met Raymond Kolk, mede-eigenaar van Support & Zorg. Er zijn talloze redenen waarom mensen ervoor kiezen om in de zorg te werken, en voor Raymond is er een speciale motivatie. Hij geeft aan: “Er zijn veel mensen die in een moeilijke situatie zitten en geen mogelijkheid hebben om er zelfstandig uit te komen. Het is een dankbare taak om daar een rol in te spelen.”

Support & Zorg is in 2009 opgericht door Xavière Kolk. In 2015 begonnen zij met het verlenen van zorg binnen het kader van de nieuwe WMO (Wet maatschappelijke ondersteuning). Als kleinschalige zorgorganisatie bieden ze zowel kortdurende als langdurige zorg aan cliënten. De zorg en begeleiding worden geboden aan de hand van een begeleidingsplan dat het ‘8-fasenmodel’ volgt. In dit plan bespreken ze de doelen die de cliënt wil bereiken, zoals op het gebied van wonen, financiën, sociale contacten, gezondheid (zowel fysiek als mentaal), werk, opleiding en/of dagbesteding.

Support & Zorg heeft vanaf het begin gekozen voor het werken met MijnZorgDeclaratie. Met de invoering van de WMO gingen er nieuwe declaratieregels van kracht die aan diverse complexe eisen moesten voldoen. Voor Support & Zorg bleek dit een uitdagende taak. Gelukkig hoorden ze al snel dat MijnZorgdeclaratie een oplossing bood, waardoor ze zonder aarzeling met dit systeem aan de slag gingen. Nu, ruim 8 jaar later, maken ze nog steeds gebruik van MijnZorgdeclaratie.

Eén keer in de maand gaat Raymond zitten om de declaraties in te dienen. Raymond vertelt: “Als we vragen hebben, dan kunnen wel snel terecht. Er wordt altijd met je meegedacht en er wordt de tijd voor je genomen. Ik heb het altijd als zeer positief ervaren.”

Meer informatie
Ben je nieuwsgierig geworden over het gebruik van MijnZorgdeclaratie en wil je vrijblijvend het gesprek aan gaan over wat we voor jou kunnen betekenen? Stuur dan een e-mail naar administratie@mijnzorgdeclaratie.nl of vul het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Neem contact met ons op »