Op bezoek bij…

Als online declaratieservice staan wij elke dag voor je klaar en hebben wij op regelmatige basis contact met jou als klant! MijnZorgdeclaratie is natuurlijk bekend met het zorgadministratieve proces, maar wij zijn benieuwd hoe het er bij jullie aan toe gaat.

Twee weken geleden hebben Karin en Annemiek een bezoek gebracht aan Henrie Rijke en Zorggroep ’t Achterhuus.

Henrie Rijke heeft ons samen met zijn collega Gea vol passie verteld over zijn begeleiding en dagbesteding. Ontzettend leuk om zijn enthousiasme te zien! De locatie van de dagbesteding is in de kantine van VV Steenwijk, de plaatselijke voetbalclub. Erg leuk om de sfeer bij de dagbesteding te zien. Maar natuurlijk ook de passie van Henrie en zijn collega’s voor het werk dat zij doen. Met een mooie, door cliënt gemaakte, tas vol lekkers zijn we bij de dagbesteding weggegaan!

Na ons bezoek aan Steenwijk zijn we doorgereden naar Hoogeveen om een bezoek te brengen aan Zorggroep ’t Achterhuus. Ook hier werden we warm ontvangen door Elly, Roel en Derke met een heerlijke lunch. Wat leuk om elkaar te kunnen spreken en ook hier te zien hoe betrokken iedereen is bij de cliënten en hoe passievol er over het werk gesproken wordt. Na de lunch en een korte werkbespreking zijn we teruggegaan richting Utrecht.

 

Meer informatie
Wil je meer weten over MijnZorgdeclaratie of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Stuur een mail naar administratie@mijnzorgdeclaratie.nl of klik op de button om naar onze contactpagina te gaan:

Neem contact met ons op »