Klantverhaal New Life Living

New Life Living levert zorg in de vorm van beschermd wonen. De samenwerking tussen New Life Living en MijnZorgdeclaratie is anderhalf jaar geleden tot stand gekomen. Wij zijn erg benieuwd hoe zij de zorg leveren en hoe de samenwerking met MijnZorgdeclaratie wordt ervaren. Daarom gingen wij op bezoek bij New Life Living.

Jennifer de Vries (coördinator bedrijfsvoering) is vanuit haar rol verantwoordelijk voor de financiële aspecten. Denk hierbij aan het contact met gemeenten, declaraties en eigenlijk alles wat coördinatie nodig heeft. Jennifer de Vries: ‘De cliënten die bij New Life Living terecht komen hebben te maken met verslavingsproblematiek. Op dit moment heeft New Life Living 40 bedden beschikbaar op 8 verschillende locaties. Naast woonzorg is ambulante zorg ook mogelijk, afhankelijk van de zorgvraag.’

De zorg die via de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) geleverd wordt, wordt elke maand door MijnZorgdeclaratie gedeclareerd. Jennifer vertelt: ‘De berichten die wij ontvangen vanuit MijnZorgdeclaratie over bijvoorbeeld de nieuwe toewijzingen of de afkeur zijn helder en bij vragen gaat de communicatie snel. Daarnaast is het fijn dat er duidelijke afspraken zijn over het declaratieproces. Aan het begin van de maand zorgen we dat alle tijdregistraties in het systeem staan, zodat voor alle cliënten gedeclareerd kan worden. Het is prettig om alle financiële gegevens zelf in te kunnen zien en te kunnen exporteren. Zeker om aan het einde van het jaar een correcte productieverantwoording op te kunnen stellen is dit fijn.’

Op dit moment wordt er bij New Life Living door zo’n 25 personeelsleden hard gewerkt om het mooie fundament dat ze hebben opgebouwd te behouden en vanuit hier hopelijk in de toekomst veel meer cliënten van zorg te kunnen voorzien.

Meer informatie
Wil je meer weten over MijnZorgdeclaratie of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Stuur een mail naar administratie@mijnzorgdeclaratie.nl of vul het contactformulier in. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Neem contact met ons op »