Een warm welkom voor zes nieuwe MijnZorgDeclaratie.nl deelnemers!

Villa Kakelbont

De luxe van een villa, maar je mag er leven zoals je bent: simpel, bont, ziek of gezond. Kortom, een kakelbont gezelschap is welkom!  Dit is een kleinschalige opvangboerderij op een schitterende locatie aan de rand van het dorp Dalfsen. Er wordt naschoolse- en weekendopvang geboden. Villa Kakelbont voor mens en dier veel plezier!

Balanszorg; wonen voor een betaalbare prijs. 

Deze organisatie uit Arnhem is actief in de Thuiszorg.

Emera begeleiding

Zij werken altijd individueel en vanuit de vertrouwde omgeving van de cliënt op het moment van de dag dat de cliënt het wil. Kortom maatwerk met meer dan 15 jaar ervaring in activerende- en ondersteunende begeleiding, begeleiding bij ziekte en financieel herstel en begeleiding.  Emera is actief in de regio Arnhem.

WijjCoachen Ik ben ik | Jij bent jij | Wij zijn wijj

WIJJ zijn er van overtuigd dat plezier in het werk bijdraagt aan plezier in het leven en helpt er graag bij dit te bereiken. Wijj houdt zich bezig met re-integratie en bemiddeling van kandidaten die een (grote) afstand tot de arbeidsmarkt hebben.

Just because I care

Dit is een thuiszorg organisatie uit Amsterdam.

Kies2Coach 

Coaching, Counselling & Training. Kies2Coach staat voor kiezen, keuzes maken. Er wordt begeleiding geboden aan ouders en kinderen in echtscheidingssituaties in de regio Nuenen.