Zorg & ICT 2019, ben jij onze VIP-gast?

We willen je van harte uitnodigingen ons te bezoeken tijdens de Zorg & ICT beurs van 12 tot 14 maart in de Jaarbeurs in Utrecht. Het thema is dit jaar “ICT zorgt voor mensen”. Samen met De Heer Software, De Heer Medicom en Serviant vind je ons op stand 01.B024, waar we je willen inspireren vanuit ons motto ‘Wij verbinden zorg’

Een unieke samenwerking: Wij verbinden zorg

De drie bedrijven De Heer Software, De Heer Medicom en Serviant zijn onderdeel van De Heer Groep en tonen op één beursstand hun unieke samenwerking in de zorg.

Vanuit het gemeenschappelijke motto: “Wij verbinden zorg” bieden we je uitgebreide, geïntegreerde mogelijkheden voor zorgprofessionals, zorgondernemers, cliënten en verwanten.

Je vindt bij ons oplossingen op het gebied van Zorgdomotica, ECD (PlanCare), eHealth en online communicatie. Vanuit onze samenwerking en jarenlange ervaring in de zorg, kunnen we je een breed palet aan oplossingen bieden die optimaal met elkaar zijn geïntegreerd.

Vóór 30 maart aangemeld? Kans op een VIP-ticket!

Registreer je vóór 22 februari en maak kans op het speciale VIP-ticket, waarmee je kunt profiteren van veel extra’s, zoals:

  • Snelle toegang tot de beursvloer door een eigen VIP-entree;
  • Gratis garderobe op vertoon van uw VIP bevestiging;
  • Toegang tot de exclusieve VIP-lounge op de beurs incl. drankjes en een gratis lunch;
  • De beste plaatsen voor seminars;
  • Toegang tot de netwerkborrel na afloop van de tweede beursdag.

Maak een afspraak

Wij nemen natuurlijk alle tijd voor je, met of zonder VIP-ticket! Wil je er zeker van zijn dat wij een uitgebreide demo kunnen geven die aansluit bij de specifieke vragen van jouw organisatie? Plan dan vooraf een afspraak in.

We kijken er naar uit je te ontmoeten tijdens Zorg & ICT.
De koffie staat voor je klaar!